Undoe

Undoe

Undoe is een online-boekhoudprogramma waarmee je makkelijk en snel je administratie kunt bijhouden. Met Undoe heb je je administratie in eigen hand. Dat betekent: altijd inzicht in de financiële situatie van jouw bedrijf of organisatie. Undoe is overzichtelijk en volledig in the cloud.

Het programma is ontwikkeld door Kunst in Zaken. Aanleiding was de vraag van klanten wat zij zelf aan hun administratie kunnen doen om op de kosten van een boekhouder te besparen. Met Undoe houd je zelf een groot deel van je administratie bij. Dat scheelt ons tijd en jou daardoor geld.

Kunst in Zaken biedt ondersteuning aan klanten die hun administratie in Undoe bijhouden en periodiek door een administratiekantoor willen laten controleren. Let op: Undoe is alleen beschikbaar voor klanten met een eenmanszaak. Het maakt daarbij niet uit waar in Nederland je eenmanszaak gevestigd is. We kennen wat dat betreft geen grenzen.

Klik hier om naar de website van Undoe te gaan. Neem contact met ons op via het offerteformulier als je wilt weten of het voor jou interessant is om Undoe te gaan gebruiken.